BAHÇE BAKIMI ANKARA

 BAHÇE BAKIMI: 

 Ankara Çim Ekimi Ustası ve Bahçe Düzenleme Firması. Ankara 'da Bahçe Bakımı ve Bahçe Temizleme işleri ile ilgili,ihtiyacınız olan ,işçi ve elemanları için bizleri arayabilirsiniz. Villa bahçelerinde veya herhangi bir bina bahçesinde yapılması gerekli,Ağaç budama ve diğer bakımlar her yıl yapılması gerekli olan işlerdir. Firmamız tüm bitki çeşitleri konusunda bilgili. Bahçıvan lar ile hizmet vermektedir. Gelişi güzel yapılan,budama ve bakımlar yüzünden bir çok bitki bahçe içerisinde zarar görmektedir. Basit bir iş gibi görünen bu işler,aksine bilgi ve becerinin yanında tecrübe de gerektiren bir konudur. Bunun içindir ki peyzaj firmamızın bünyesinde bahçıvanlar ile çalışılmaktadır. 

Bahçe Bakımı Ankara 

AĞAÇ BUDAMA: 
 Her yıl ilk bahar mevsiminde yapılması gerekli olan bir iştir.  Ağaçlarda budama ,nisan ve mayıs aylarında yapılmaktadır. Henüz kış uykusundan uyanmadan yapılması gerekmektedir. Bitkilerde ve ağaçlarda yapılan budamanın faydaları oldukça fazladır. Ağaçlarda ve bitkilerde yapılan budama, besin kaybını engeller. Budama yapılan bitkilerde hastalık ve diğer olumsuz durumlar en aza indirilir. 
Bahçe Bakımı 


GÜBRELEME İŞİ :
Her bitki ve ağaç için besin değerini yuksek tutmaya yarar. Farklı bitki çeşitleri içi,farklı gübre kullanılır. Tabi gübre ve suni gübre olmak uzere iki çeşit gübre vardir. Ankara Bahçe Bakımı yapan firmamızda hangi bitki için,hangi gübre yapılmalı ve ne şekilde yapılmalı. Bu konuda yine gerekli eğitimi almış personellerimiz ile çalışmaktayız. Bahçe Düzenleme Ankara Firması,Bahçe bakımı,çim  ekimi,ağaç dikimi,ağaç budama ve bakimi. Bahçe temizleme işçisi gibi konularda sizlerin hizmetindeyiz. Gölbaşı,Çayyolu,Batıkent''te . Ayrıca Etimesgut,Bağlıca,Keçiören,Çankaya ve Ankara'da bulunan diğer yerleşim yerlerinde hizmetlerine devam ediyor. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar