DOĞRU VE VERİMLİ SULAMA

 DOĞRU VE VERİMLİ SULAMA: Erdemir bahçe düzenleme. Doğru ve verimli sulama, Ankara Çim Ekimi, Bahçe Düzenleme. Peyzaj alanlarında bulunan, bitkilerin, ağaçların ve çim alanlarının  sulanmasında kullanılan bir sistendir. Otomatik bahçe sulama sistemleri, bitki sulaması konusunda, en gelişmiş ve enson sistemdir. Bahçe ve bitkiletin, bakımı açısından önemli kolaylıklar sağlamaktadır. Tam otomatik ve yarı otomatik(manuel) türleri vardır. Sulama Sistemleri, bütünü ile toprak altına kurulduğu için, kesinlikle görüntü kirliliği yapmaktadır. Kontrol ünitesine yazılan talimatla, sulama zamanı gelince çalışır. Çalışma esası, suyu bitkilerin üzerine gönderen sprikler ,toprak yüzeyine cikar. Ne kadar sulama yapacağı, konturol ünitesine verilen komutlar ile belirlenir. Belirlenen süre içerisinde sulama görevini yerine getiren ,sulama spreyleri ,sulama süresi tamamlandıktan sonra, tekrar toprak altına iner.

Ankara Bahçe Sulama. 


FAYDALARI:Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri,basınçlı su ile çalışır. Yüksek basınç ile su spreylere ulaşır. Basıncın yitme kuvveti ile ,spreyler toprak yüzeyine çıkar.  Sulama yapan sprikler, perdeli bir sekilde suyu gönderir. Bu sistemi kurmak için,gerekli olan suyun,yüksek basınç ile tedarik edilmesi gerekir. Su yeterli basınç ile bahçeye ulaşmıyor ise hidrafor desteği ile suyun sevk edilmesi gerekir.
Ankara Otomatik Sulama .



ZAMAN TASARUFU: Kullanıcılarına, bir çok yönden fayda saglayan bu sistemin en büyük kazancı zamandır ve su tasarrufudur. Otomatik kontrol ünitesine bir kez verilen talimatlar ile çalışır. Bir yil boyunca hiç bir müdahaleye gerek kalmadan bitkilerinizi ve Çim sahalarınızı Doğru ve Verimli sulama yapar. Yaz sıcaklarında günde enaz iki defa sulanması gerekli olan çim alanlarınızın,ne kadar zaman alacağını tahmi edersiniz. Ayrıca bir seyahat veya başka amaçlar ile evinizden uzaklaşmanız rahatlıkla imkan sağlar.
Bahçe sulama sistemi.



SU TASARRUFU: : Bahçelerde yapılan,hortum ile sulama şekli,büyük ölçüde su kaybına neden olmaktadır. Boşa gide onca suya karşılık,verimli ve sağlıklı sulamada yapılmaz. Hem fazla su harcamak,hem bitkilerim gerektiği gibi sulanmaması,hemde zaman kaybı. Oydaki,Otomatik Sulama Sistemleri,Tüm hususlarda gerekki olan verimli ve faydalı sulama sağlar. Yapmış olduğu su tasarrufu ve zaman tasarrufunun ne kadar önemli olduğu aşikardır. Firmamız yurdumuzun bir cok yerinde,bir birinden güzel peyzaj projelerini uygulama yapmıştır. Ankara Çim Ekimi,Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri.  Şubelerimiz,Gölbaşı,Çayyol veKeçiören de bulunmaktadır.


Otamatik Bahçe Sulama Sistemleri.  


Yorum Gönder

0 Yorumlar