BAHÇE TASARIM

 ANKARA ÇİM EKİMİ:

Çim Ekimi Ankara etiketi ile ulaşmış olduğunuz firmamız, Çevre Düzenleme ve peyzaj tasarımlarını yapmakta. Günümüz teknolojisini, tabiatın eşsiz güzelliği ile buluştuğu,görsel acıdan herkesi hayran bırakacak tasarımlarımızı sizlere sunmaktayız. Ankara Peyzaj ve Bahçe Düzenleme işleri, Çevre mühendisleri tarandın çizimi yapılır. Peyzaj mimarlarımız gözetiminde, kalifiye,işinin uzmanı personeller tarafından uygulanır.

Ankara Çim Ekimi 

PEYZAJ UYGULAMA: 

Firma olarak prensiplerimiz, göze hoş gelen görsel çalışmaları, tabiatın uygunluğuna denk gelecek şekilde tasarlamak. Her geçen gün gelişen ve değişen sulama sistemi kurulumu ve diğer unsurları ,en uygun hali ile kullanmakta ve sizlere sunmaktayız.

BAHÇE TASARIM: 

Ankara Peyzaj olarak,çim ekimi işlerine ilave olarak,diğer materyaleride kullanarak hizmet vermekteyiz. Bahçe Düzenleme, Ağaç Dikimi, çiçek ve çalı gurupları. Meyve Ağaçları gibi bahçe ile alakalı tüm çalışmalar. Ayrıca, Otomatik Sulama Sistemi kurulumu vs. Tüm yurtta hizmetlerimiz vardır. Ankara nın bir çok bölgesinde sayısız referanslar ile güveninize talip bir şekilde taleplerinizi bekliyoruz. Gölbaşı Çim Ekimi, Çayyolu ve diğer semtlerde hizmetlerimiz devam etmekte. 

Bahçe tasarım 

Yorum Gönder

0 Yorumlar